Obecná diskuze

Re: Obecná diskuze

Odeslatod pnovas v 21 úno 2009, 10:27

Na UPC jsem už volal. Řekli mi, že se mám obrátit na správce objektu. Tak ještě zkusím p. Krále. Z Vaší odpovědi tedy chápu. že buď budu mít sužby od UPC nebo digitál přesd STA. Kombinace nelze. OK, děkuji za odpověď. Kdyžtak to vyřeším vlastní anténou na balkóně. Mějte se
pnovas

Odeslatod Kiki v 14 dub 2009, 19:04

Žádám sousedy, kteří bydlí ve 4. nebo 5. patře vchodu 602D, aby neházely z balkonu nedopalky. Tentrokrát to odnesla "jen" propálená židle, příště to může být horší. Pro ty méně chápavé, můžete totiž založit požár.
Naposledy upravil Kiki dne 02 črc 2009, 17:37, celkově upraveno 1
Kiki

Odeslatod zuzie v 30 dub 2009, 19:58

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda někdo z obyvatel bytů 2+kk má zavedenou TV od UPC, popř. Net v malém pokoji. Všimla jsem si, že záslepka v pokoji je a jsou tam udělané rozvody. Když jsme měli O2, dal mi tam technik i zásuvku. Nyní máme UPC, ale tuto informaci nejsem schopná od nich získat.
Děkuji.
zuzie

Odeslatod zuzie v 03 kvě 2009, 19:56

Žádám nájemníky, kteří grilují na balkoně ve druhém patře 602C, aby si uvědomili, že nejsou na chatě či chalupě na zahradě, ale v domě s více nájemníky. Jednak ostatní obtěžuje neskutečný zápach lihu, který jde do bytů, kde jsou navíc malé děti, načichá od toho prádlo na balkoně a druhak porušujete požární předpisy. Vcelku jednoduše to tu můžete podpálit. Nebyl by to první případ. Od požárníků Vám navíc hrozí poměrně vysoká pokuta. Pominu-li to, že zřejmě nepoužíváte mozek, když něco takového děláte, mohli byste alespoň vzít v potaz okolí, kterému Vaše grilování zrovna nevoní.
zuzie

Volby do Evropského parlamentu

Odeslatod bradek v 26 kvě 2009, 20:53

Volby do Evropského parlamentu se uskuteční

v pátek 5.6.2009 od 14:00 do 22:00 a
v sobotu 6.6.2009 od 8:00 do 14:00hod

Boloňská 602, 603 i 604 patří do okrsku 908 - volební místnost ZŠ Křimická 314, Praha 10 Horní Měcholupy
bradek

Odeslatod Kiki v 25 črc 2009, 15:32

Prý nám v červnu vypršelo pojištění bytu/domáctnosti, které bylo hrazeno Ekospolem. Ví o tom někdo něco bližšího, případně může někdo poradit, u koho je to výhodné pojistit? Děkuji Karolína
Kiki

Odeslatod Make v 30 říj 2009, 11:39

Mám dotázek, nemohli by být před vchodovými dveřmi instalování drátěné kovové stojany na letáky, samozřejmě nějaké decentní, například na sídlišti v Petrovicích je mají instalované, letáky jsou v nich zasunuté, nikde se neválí a kdo chce, tak si je při vstupu do budovy vezme, nejsou nikomu nuceny. Píšu to hlavně z toho důvodu, že mě minimálně 2x týdně někdo zvoní z venku, jestli bych ho nepustila dovnitř, abych mohl rozdat letáky, po domluvě na jedné ze schůzí, nikoho neobjednaného do baráku nepouštím, ale stejně když jdu ven, tak ve schránce letáky jsou. Takže jsou stejně vpuštěni cizí lidi jen tak do baráku. Taky bych se chtěla zeptat na nějaké nízké ohraničení trávníků, u A je na trávníku pěší zóna. Nebo prostě něco vymyslet, aby se na trávník nevstupovalo. Už jen ta zastávka to tady hyzdí, asi se nové nedočkáme. Jinak mají krásnou zelen u posledního domu, nechali si vysadit keře a prostě je to tam vkusné a hned je na dům jiný pohled. Prostě se chci zeptat, jestli by se nedalo se zelení a letákama něco udělat. Díky za odpověď.
Make

Sprejeři

Odeslatod M&M v 11 lis 2009, 20:35

Dobrý den,

prosím o informaci, jak bude naloženo s poničenou zdí, a to ze strany od Hornoměcholupské, vchod C?
Děkuji.
M&M

Odeslatod pnovas v 20 črc 2010, 19:30

Dobrý den,

nebudu asi sám, ale dost mi vadí, jak naši přátelé z Vietnamu nechávají u popelnic jejich odpadky. Dostali klíče od kontejnerů? Nebo jsou tak líní či neschopní je požívat? Dá se to nějak napravit, protože to pěkně smrdí a hlavně to tady vypadá jako u prasat. Máme na ně nějaké páky?

Díky za odpověď
pnovas

Předchozí

Zpět na SVJ Boloňská 602