Úklid domu

Re: Úklid domu

Odeslatod bradek v 21 čer 2008, 11:04

Situace se zelení je poměrně komplikovaná. Výbory prostřednictvím ing.Šmídové projevily nespokojenost s "akcí" 6.6.08, kdy bylo s bídou rozsypáno travní semeno a vedou další jednání (p.Ouda, Šmídová, Platan). V nejbližší době proběhne schůzka s ing. Zemanem ohledně dalšího postupu - reklamace nekvalitně provedených zahradnických prací. Je také zpracovávána nezávislá zpráva o stavu zeleně. Pokud se situace nezlepší, je výbor připraven zadat provedení všech prací externí firmě a náklady poté vyfakturovat Ekospolu. Další postup do budoucna (zajištění péče o zelen třeba vlastními silami - společně s ostatními výbory (např. 603 navrhuje zakoupit vlastní sekačku)), bude diskutováno na schůzi 24.6.08
bradek

Odeslatod Make v 26 říj 2008, 11:33

Zdravím, jen jsem chtěla napsat pochvalu na úklid v domě, myslím si, že uklizená a voňavá chodba je hezkou vizitkou domu. A také trávníky a záhony jsou hezky udržované, je radost po roce nekvalitních služeb vidět, že to tady dokážeme mít hezké. Jen se chci zeptat na uschlý jehličnan za Ačkem, jestli se bude vysazovat nový, všude jsou zelené, jen tady tomu se holt nedařilo. Tak držím palce at to vydrží.
Make

Úklid domu

Odeslatod M&M v 29 pro 2008, 19:05

Dobrý den,
mám dotaz na frekvenci úklidu ve vchodu B. Jde o to, že za celý prosinec proběhl pouze jeden úklid, v případě, že to tak není si skočím na oční. :twisted:
Ve vchodu A je patrné, že uklíd probíhá naprosto jinak viz. např. umyté a ozdobené vchodové dveře. :!:
Děkuji.
M&M

Úklid domu/odklízení sněhu

Odeslatod zuzie v 06 led 2009, 17:09

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, kdo je zodpovědný za úklid chodníků okolo domu. Ten kousek od vchodových dveří je sice hezky odklizený, ale za ním už se můžu jít s kočárkem tak maximálně klouzat. A lyže na kolečka opravdu přidělané nemám. Předpokládám, že je to v kompetenci MÚ, ale jistá si nejsem, proto se ptám. Děkuji za informaci. Zuzana Bárová
zuzie

Odeslatod zuzie v 06 led 2009, 17:11

M&M píše:Dobrý den,
mám dotaz na frekvenci úklidu ve vchodu B. Jde o to, že za celý prosinec proběhl pouze jeden úklid, v případě, že to tak není si skočím na oční. :twisted:
Ve vchodu A je patrné, že uklíd probíhá naprosto jinak viz. např. umyté a ozdobené vchodové dveře. :!:
Děkuji.

Připojuji se k dotazu. Prosinec byl co do úklidu domu víc než katastrofální. První další úklid jsem zaznamenala 5.1.2009. Dvakrát do měsíce to asi opravdu stačit nebude a obzvlášť v tomhle šíleném počasí.
zuzie

Odeslatod bradek v 20 led 2009, 21:52

K vašim dotazům:

úklid chodníků hraničících se silnicí nebo místní komunikací (tedy chodník u Hornoměcholupské a oba krátké) je podle "Vyhlášky hlavního města Prahy o schůdnosti místních komunikací" - 39/1997 Sb." naší povinností. S chodnékem u Plusu je to složitější, ježto parkoviště paradoxně není vedeno jako komunikace. Nicméně náš zimní úklid bude rozšířen i na tyto chodníky.

úklid v B a D: stavu jsme si vědomi a snažíme se jej řešit. V obou vchodech se objeví na nástěnkách přehledy úklidu, aby bylo patrné, kdy se uklízelo. (doufám, že to bude poznatelné i jinak:)
bradek

Odeslatod zuzie v 23 bře 2009, 08:16

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda by bylo pro výbor možné domluvit se s vedoucím PLUSu, aby si svůj úžasný odpadkový koš dali dovnitř obchodu. Ten svinčík, co tu všude kolem je, je naprosto otřesný a většina je právě z tohoto koše. Větrné počasí nám okolí opravdu krášlí. Myslíte, že se s tím dá něco dělat? Koukat z okna na hromady odpadků je dost nechutné.
Děkuji.
zuzie

Odeslatod HZa v 24 bře 2009, 23:06

Ano, souhlasím. Ty odpadky povalující se po trávníku a na chodníku vypadají opravdu nechutně. Stačil by obyčejný poklop na tom koši před Plusem a nic by z koše nelétalo. Mohou se inspirovat třeba Lidlem, tam takový koš mají. Myslela jsem, že s "modernizací" vnitřku Plusu projde vylepšením i ten koš :cry:
HZa

Předchozí

Zpět na SVJ Boloňská 602